вівторок, 27 квітня 2021 р.

ТРЕНУВАННЯ УЧНІВ ДО СКЛАДАННЯ ЗНО


Усе менше й менше залишається часу до важливого випробування - складання ЗНО. Перевірити свій рівень підготовки до цього може кожен,  завітавши на платформу iLearn ГС «Освіторія», де «Освіторією» спільно з Coca‑Cola HBC Ukraine запущено нову функцію — «Тренажер ЗНО». 

Проходження тесту тут наближено до справжнього зовнішнього незалежного оцінювання. Як зазначено на офіційному сайті  «Освіторії», регулярні заняття з тренажером натренують розум, пам’ять та допоможуть дітям позбутися страху перед тестуванням. У ньому можна регулювати темп проходження тестів, обирати необхідний формат підготовки, а також передбачено аналіз відповідей та формування статистики успішності учнів.

Для того щоб розпочати роботу з тренажером, необхідно зареєструватися на платформі iLearn і перейти за посиланням.

На платформі iLearn можна не лише безкоштовно підготуватися до ЗНО, а також переглянути офіційні навчальні ролики-роз’яснення завдань сертифікаційних робіт пробного ЗНО 2021 з 13 предметів і тренувальні завдання до них.

Ті, хто займатиметься на тренажері, також зможуть взяти участь у розіграші подарунків від Coca‑Cola HBC Ukraine. Акція триватиме з 26 квітня по 21 травня включно. 

Детальніше

Джерело «Освіторія»


Немає коментарів:

Дописати коментар