пʼятницю, 22 січня 2021 р.

ВІДКРИТА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА ОНЛАЙН-КОНФЕРЕНЦІЯ ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ «ОСВІТА. ДОСВІД. ІННОВАЦІЇ»

КУ «Міський центр професійного розвитку педагогічних працівників» Чернівецької міської ради анонсує проведення відкритої науково-практичної онлайн-конференції педагогічних працівників «Освіта. Досвід. Інновації». 

Мета Конференції -  виявити науковий та творчий потенціал  педагогів, стимулювати й підтримувати інноваційну діяльність освітянської спільноти, сприяти підвищенню ефективності професійного розвитку педагогів, організувати обмін досвідом та цікавими думками перейти

Що важливо знати?

  1. Учасником Конференції може стати кожен охочий педагог закладу освіти.
  2. Конференція передбачає роботу 11-ти секцій: «Управління закладом освіти», «Дошкільна освіта», «Початкова освіта», «Мовно-літературна освіта», «Громадянська освіта», «Природничо-математична освіта»,  «Позашкільна освіта», «Психологічна служба», «Інклюзивна освіта», «Розвивально-естетична освіта», «Фізична культура та захист України».
  3. Матеріали на Конференцію можуть подаватися в одному з 3-х форматів: стаття, презентація, відеоролик. 
  4. До 14.02.2021 року учасники повинні розмістити підготовлені матеріали в мережі Інтернет (на сайтах, блогах (власних або закладів освіти), у хмарних сховищах, у соцмережах тощо) і надіслати посилання на них відповідальним за роботу секцій Конференції.
  5. Матеріали, які не відповідатимуть вимогам, викладеним у Положенні, підготовлені з порушенням  академічної доброчесності розглядатися не будуть.
  6. Матеріали Конференції, підготовлені відповідно вимог Положення, будуть виставлені на сайті ЦПРПП з 24 по 28 лютого 2021 року; з ними зможуть ознайомитися всі бажаючі та визначити кращі роботи за допомогою Інтернет-голосування (окремо у кожній секції).
  7. За участь у Конференції освітяни зможуть отримати сертифікат підвищення кваліфікації звичайного зразка - 5 год  або особливого зразка - 7 год (останній отримають ті, чий  матеріал буде визнано кращим за результатами Інтернет-голосування в кожній секції).

Тож запрошую всіх, хто прагне до самовизначення, професійного розвитку й самореалізації, хто хоче поділитися інноваційними підходами до організації освітнього процесу, до участі у відкритій науково-практичній онлайн-конференції педагогічних працівників «Освіта. Досвід. Інновації».  


Немає коментарів:

Дописати коментар