неділя, 12 вересня 2021 р.

ДИСТАНЦІЙНА ОЛІМПІАДА ВІД "ВСЕОСВІТИ"

З метою активізації пізнавальної діяльності та навчальної мотивації, узагальнення набутих теоретичних знань і закріплення пройденого матеріалу Національна освітня спільнота "Всеосвіта" проводить Всеукраїнську дистанційну олімпіаду "Осінь-2021". До участі запрошуються учні 1-11-х класів. 

Відповідно до Положення про дистанційну олімпіаду «Всеосвіта. Осінь – 2021» передбачено проведення олімпіад з 31-го предмета для дошкільнят та учнів 1-11-х класів, у т.ч. з української мови, української та зарубіжної літератур для учнів 5-11-х класів. 

Всеукраїнська дистанційна олімпіада "Осінь-2021" проходитиме в 3 етапи:

Вартість організаційного внеску за участь в олімпіаді - 20 грн за кожного учня, КРІМ УЧАСТІ В ОЛІМПІАДІ З УКРАЇНСЬКОЇ МОВИ.

Всі, хто бере участь в олімпіаді з української мови, автоматично долучаються до встановлення всеукраїнського рекорду. І не тільки! Абсолютний переможець всіх етапів, а можливо навіть декілька переможців, отримають персоналізовані відзнаки, стануть учасниками стипендіальної програми від "Всеосвіти" та закарбують своє ім'я в історії як перші переможці триетапної Всеукраїнської дистанційної олімпіади.

Переможці першого етапу матимуть змогу продовжити змагання, адже цього року олімпіада з Української мови складається з трьох етапів, а саме: базового, для ерудитів і творчого.

☑ У І етапі можуть взяти участь всі охочі. Щоб потрапити до наступного етапу, потрібно не зробити жодної помилки та отримати диплом І ступеня. Базовий етап триває з 1 вересня до 31 жовтня. До другого етапу будуть допущені лише ті учні, які здобудуть дипломи І ступеню.

☑ ІІ – етап для справжніх ерудитів, адже завдання будуть підвищеної складності. Робота буде тестового характеру, складатиметься з 15 завдань. Тестування буде відбуватися у визначений день і час. Дитина може використати для входу код, який згенерує їй система для проходження завдань в І етапі. Всі діти, які здобудуть дипломи 1 ступенів, пройдуть до фінального етапу і стануть іще на крок ближчими до омріяної перемоги. Більш детальну інформацію буде надіслано учасникам на електронну пошту.

Змагання ІІ етапу відбудуться 9 листопада з 08.00 до 20.00.  Результати будуть оголошені 12 листопада о 08.00 годині.

 ІІІ етап Всеукраїнської олімпіади з української мови – найскладніший, оскільки треба проявити неабияку кмітливість, креативність, всебічну обізнаність, творчі навички, цифрову грамотність і розробити проєкт у формі презентації (в програмі Power Point). Тема роботи поки що буде триматися у таємниці! Проєкти необхідно завантажувати у спеціальне «віконце» на сторінці олімпіади. Для цього потрібно буде пройти додаткову аутентифікацію за допомогою власного номера мобільного телефону. Більш детальні вказівки чекай на свою електронну скриньку. Цей етап проходитиме з 12 до 21 листопада. Проєкти будуть оцінювати члени незалежного журі за жорсткими критеріями, щоб перемога була чесною і заслуженою. Автор/ка кращого проєкту фінального етапу Всеукраїнської олімпіади для школярів отримає стипендію 1000 грн щомісяця до кінця навчального року та заохочувальні подарунки для інших призерів.

📖 Уся детальна інформація на офіційному сайті "Всеосвіти".

Джерело: "Всеосвіта"

Немає коментарів:

Дописати коментар