вівторок, 5 жовтня 2021 р.

МІЖНАРОДНИЙ ЛІТЕРАТУРНИЙ КОНКУРС "УКРАЇНА В БАРВАХ СЛОВА"


10 жовтня 2021 року Національний музей  літератури України завершує прийом творчих робіт на Міжнародний літературний конкурс "УКРАЇНА В БАРВАХ СЛОВА", який відбувається щороку за ініціативи Національного музею літератури України й приурочений до Дня писемності та мови. 
👉Мета конкурсу - підтримка й популяризація української мови, літератури, культури; активізація творчого потенціалу дітей та молоді. 
👉Участь - добровільна і безкоштовна.
👉 Вік учасників - 10-16 років.
👉 Номінації: «Проза» та «Поезія». 
👉 Рекомендовані теми (на розгляд учасників): Незалежній Україні – 30, історія України, краса рідного краю, земля моїх батьків, традиції та культура рідного народу чи вільна тема.
👉 Підбиття підсумків та нагородження -  9 листопада 2021 року, у День української писемності та мови, у Національному музеї літератури України за адресою: м. Київ, вул. Б. Хмельницького, 11 (станція метро «Театральна»). 
👉Для переможців Конкурсу передбачено спеціальні нагороди, почесні відзнаки, дипломи та можливість опублікувати творчі роботи в спеціальній збірці музею. Усі учасники отримають дипломи, пам’ятні відзнаки та подарунки. У випадку, якщо конкурсант не має можливості забрати нагороду особисто, організатори можуть надіслати її поштою (за рахунок отримувача). 
З будь-яких питань звертайтеся за телефоном +38 044 235 12 96 (відділ науково-освітньої роботи) або пишіть на пошту: barvy.slova@gmail.com. 

📍 Положення про конкурс перейти

📍 Реєстрація для часті в конкурсі перейти


Джерело: сайт Національного музею літератури України

Немає коментарів:

Дописати коментар