понеділок, 21 березня 2022 р.

ОРГАНІЗАЦІЯ НАВЧАННЯ В УМОВАХ ВІЙНИ


За словами міністра освіти і науки Сергія Шкарлета, в умовах війни є можливості для організації дистанційного навчання. І це навчання є надзвичайно важливим. Адже навіть віртуальне спілкування учнів дасть їм розуміння того, що в їхньому житті є щось стале та звичне. З цією метою МОН України розроблено проєкт "Навчання без меж", укладено перелік шкіл і організацій, які можуть допомогти дітям і сім’ям. 

📌Міністерство освіти створило єдиний Всеукраїнський онлайн-розклад для учнів 1-11-х класів. Він працює на основі Google-календаря. У розкладі до кожного уроку йде покликання на матеріали до уроку, які розміщені на платформі Всеукраїнської школи онлайн (відеоуроки, конспекти, тестові завдання), на відеоуроки, які розміщені на платформі YouTube, на підручники, за якими проходитиме освітній процес.

1 клас перейти

2 клас перейти

3 клас перейти

4 клас перейти

5 клас перейти

6 клас перейти

7 клас перейти

8 клас перейти

9 клас перейти

10 клас перейти

11 клас перейти

📌З 21 березня «Освіторія» запускає прямі ефіри у Всеукраїнському розкладі разом з UNICEF Ukraine та МОН. Розклад уроків буде оновлюватися за посиланням та публікуватиметься у месенджері Viber. Трансляції уроків можна буде переглянути на Youtube-каналі Освіторії, а окремі будуть продубльовані на Facebook-сторінці МОН. 

📌Перелік шкіл і організацій, які можуть допомогти дітям і сім’ям перейти

Джерело: сайт МОНУ

Немає коментарів:

Дописати коментар