четвер, 28 квітня 2022 р.

ОНЛАЙН-ВЕРСІЯ НАЦІОНАЛЬНОГО МУЛЬТИТЕСТУ: ТРЕНУЙМОСЯ!

Освіта.ua та УЦОЯО пропонує всім охочим пройти демоверсію національного мультипредметного тесту ЗНО онлайн. Цей тест є аналогічним тим тестам, які будуть застосовані під час конкурсного відбору абітурієнтів для вступу на спеціальності бакалавра (магістра медичного спрямування) на бюджетні місця в 2022 році.

👆Виконання демонстраційного варіанту завдань національного мультипредметного тесту  допоможе майбутнім абітурієнтам оцінити власний рівень підготовки з української мови, математики та історії України.

👆Спосіб виконання всіх завдань у запропонованих тестах максимально наближений до реального тесту, а форма відповіді відповідає виду, що будуть запропоновані випускникам і абітурієнтам під час проходження спрощеного ЗНО.

👆Після виконання тесту учаснику будуть надані правильні відповіді на всі завдання та розрахований результат у тестових балах.

👇ЗАПРОПОНУЙТЕ СВОЇМ ВИПУСКНИКАМ. Такі тренування допоможуть майбутнім абітурієнтам побачити прогалини у своїх знаннях та призвичаїтися до онлайн-тестування в межах визначених 90-ста хвилин.

👉Демонстраційний мультимедійний тест можна пройти ТУТ або ТУТ

Джерело:  Освіта.ua та УЦОЯО

Немає коментарів:

Дописати коментар