понеділок, 30 травня 2022 р.

САМОПІДГОТОВКА ОНЛАЙН ДО СКЛАДАННЯ НАЦІОНАЛЬНОГО МУЛЬТИТЕСТУ ЗНО-2022

Сайт Osvita.ua в рубриці "ЗНО-ОНЛАЙН" пропонує майбутнім вступникам, які планують складати національний мультипредметний тест ЗНО, скористатися новим сервісом з підготовки до мультитесту.

👆На сервісі представлені сім тренувальних варіантів, які складені відповідно до вимог цьогорічного мультитесту. Вступники можуть щоденно тренуватися, опрацьовуючи відповідні блоки мультитесту з української мови, математики та історії України., що дасть можливість ефективно підготуватися до тестування та показати найкращий результат під час вступної кампанії.

👆Спосіб виконання тестових завдань на сайті максимально наближений до справжніх умов тестування, а форма надання відповідей аналогічна формі в реальних тестах, що покращує адаптацію до виконання завдань.

👉Після виконання тренувальних тестів онлайн учасники зможуть ознайомитися з правильними відповідями та опрацьовувати коментарі з поясненнями тих завдань, які виявилися проблемними для виконання.

👉Також у підсумку виконання кожного блоку мультитесту автоматично буде визначений тестовий і рейтинговий бал виконавця завдань.

👉Сервіс з підготовки до мультитесту перейти.

Джерело: Osvita.ua

Немає коментарів:

Дописати коментар