середа, 11 травня 2022 р.

ПІДГОТОВКА ДО НАЦІОНАЛЬНОГО МУЛЬТИПРЕДМЕТНОГО ТЕСТУ: СЕРІЯ ВЕБІНАРІВ

Громадська спілка «Освіторія» та ЮНІСЕФ запускають на платформі iLearn щоденні безкоштовні вебінари з підготовки  всіх бажаючих до складання національного мультипредметного тесту.  Старт вебінарів - 12 травня 2022 року.

👉Під час вебінарів всі охочі зможуть дізнатися деталі вступної кампанії 2022 року, аспекти підготовки та складання НМТ, ознайомитися з виконанням тестових завдань, порадами досвідчених експертів щодо розподілу часу під час складання тесту тощо. 

👉Перший вебінар, який відбудеться 12 травня о 17:00, проведе заступник директора Українського центру оцінювання освіти Тетяна Вакуленко на тему «Що таке національний мультипредметний тест?».

📅Серія вебінарів триватиме з 12 до 31 травня 2022. Розклад вебінарів  перейти

💻Відеозаписи  всіх вебінарів можна буде переглянути на платформі iLearn або на YouTube-каналі

📌На платформі iLearn також можна знайти  демонстраційний варіант національного мультипредметного тесту, виконувати короткі тематичні тести з української мови, математики та історії України та навчальні тести ЗНО ТА ПЗНО від  УЦОЯО перейти 

📌Як повідомляє ОСВІТОРІЯ, у найближчий час на платформі iLearn  стане доступним і тренажер мультипредметного тесту, який дозволить всім охочим потренуватися.

Джерело: МОНУОСВІТОРІЯ

Немає коментарів:

Дописати коментар