понеділок, 1 серпня 2022 р.

ЄВРОШКОЛИ-2022: НОВИЙ НАБІР НА НАВЧАННЯ

Представництво ЄC в Україні продовжує реалізацію освітнього проєкту  EU Study Days in Ukraine, започаткованого в 2013 році. З 2019 року, через пандемію, навчання в Єврошколі проходили в онлайн-форматі. Його учасниками були студенти українських вишів. З 2022 року EU Study Days організовує навчання для учнів старших класів. Оголошено набір до Єврошкіл-2022 на вересень-жовтень.

👉Мета проєкту EU Study Days - підвищення рівня знань української  учнівської та студентської молоді про Європейський Союз, відносини між ЄС та Україною, ознайомлення з інформацією за відповідними напрямками від ключових європейських та українських експертів. Проєкт сприяє розвитку мережі української молоді для комунікації, обміну досвідом, співпраці та впровадження спільних ініціатив, створення майбутнього України як Європейської держави. Проєкт виконується ГО "Молодіжна альтернатива", Львівським національним університетом імені Івана Франка, Харківським національним економічним університетом імені Семена Кузнеця.

👉Лектори  EU Study Days EU – провідні українські та європейські експерти з європейської інтеграції, міжнародного права, економіки, цифровізації та інших напрямків, які вивчають пріоритети розвитку Європейського Союзу в різних сферах, що безпосередньо пов’язано з ключовими питаннями взаємовідносин Україна-ЄС.

👉 Формат Єврошкіл - активні дискусії та живе спілкування, а учасники отримають нові знання про Євросоюз та відносини між Україною та ЄС.

👉Учасники проєкту - учні 9-11-х класів закладів загальної середньої освіти; студенти магістратури, або останнього курсу бакалаврату українських ЗВО денної форми навчання та аспіранти будь-якої форми навчання.

👉Термін навчання - з 20 вересня до 31 жовтня 2022.

💰Навчання безкоштовне.

👉Програма навчання: по 10 модулів для учнів та студентів:

Кожен модуль включатиме:
☑ лекцію або презентацію від дипломатів або експертів Представництва ЄС в Україні, провідних європейських або українських експертів, викладачів, практиків;
☑ відкриті дискусії, творчі майстерні, дебати, ігри та інші інтерактивні заходи на платформах Zoom/Webex;
☑ онлайн-тест після проходження кожного модулю.
 
⏰ Подання заявок: до 18.00, 10 вересня 2022.
заявка для учня перейти;
заявка для студента перейти.
(заявки містять детальну інформацію про відбір, зарахування та навчання)

❗❗❗Після прийому заявок буде проведено відбір, який проходитиме в 2 етапи:
✔ за заявками;
за результатами онлайн-тестування з метою перевірки знань на європейську тематику. 
Переможці відбору будуть повідомлені особисто електронною поштою не пізніше 18 вересня 2022.

👆Детальна інформація на офіційному сайті Представництво ЄC в Україні та на фесбук сторінці EU Study Days in Ukraine

Немає коментарів:

Дописати коментар