пʼятниця, 5 серпня 2022 р.

«ЕМОЦІЙНА ПІДТРИМКА ВЧИТЕЛІВ ТА ПРОФЕСІЙНЕ ЗРОСТАННЯ": НАВЧАННЯ У РАМКАХ ПРОЄКТУ «SAFE SPACE – Невідкладна психосоціальна підтримка для учнів та шкільних вчителів»

Державна служба якості освіти України спільно з Міністерством освіти та науки України та Національним університетом «Києво-Могилянська академія» організовують навчання «Емоційна підтримка вчителів та професійне зростання» в рамках проєкту «SAFE SPACE – Невідкладна психосоціальна підтримка для учнів та шкільних вчителів».

ЩО ЦЕ ЗА ПРОЄКТ?👇

👉Мета проєкту - надати вчителям знання щодо посилення їхньої особистої спроможності долання стресу та сприяти збільшенню ефективності психологічної адаптації учнів. 

👉За словами голови Державної служби якості освіти Руслана  Гурака, "цей проєкт дозволить навчити вчителів прийомам, методам роботи з учнями, які постраждали від збройної агресії". 

📘ОПИС ПРОЄКТУ перейти

ПРОГРАМА КУРСУ НАВЧАННЯ:👇

👉8-годинний тренінг  - 2 дні по 4 години;

👉2 методичні зустрічі -    у вересні та в жовтні. Тривалість кожної – по 2 години.

📑Після завершення повного курсу навчання (тренінг + методичні зустрічі)  його учасники отримають сертифікат про підвищення кваліфікації.

💰НАВЧАННЯ БЕЗКОШТОВНЕ

📅ДЕДЛАЙН РЕЄСТРАЦІЇ - 10.08.2022 перейти

❗❗❗ВАЖЛИВО. Інформацію про дату, час проведення тренінгу,  посилання на приєднання буде надіслано на адреси електронної пошти, зазначені учасниками під час реєстрації. 

P.S. Реалізація проєкту «Safe Space – Невідкладна психосоціальна підтримка учнів та шкільних вчителів» розпочалася  у червні 2022 року детальніше

Джерело: лист Управління Державної служби якості освіти у Чернівецькій області  від 03.08.2022 № 01-16/288

Немає коментарів:

Дописати коментар