пʼятниця, 24 лютого 2023 р.

Безкоштовна підготовка до НМТ-2023

👆З метою підготовки здобувачів освіти до національного мультипредметного тесту-2023 громадська спілка «Освіторія» розпочинає серію безоплатних вебінарів на онлайн-платформі "iLearn", які проведуть досвідчені експерти-предметники.

👉Вебінари триватимуть упродовж чотирьох місяців. Щотижня на iLearn проводитимуться онлайн-заняття з чотирьох предметів: української мови, історії України, математики та англійської. Учні зможуть не лише повторити матеріал, але й поставити запитання викладачам, а також перевірити знання завдяки тестуванню на платформі. 

👉До команди експертів iLearn цьогоріч долучилися: переможець Global Teacher Prize Ukraine 2021 Артур Пройдаков (українська мова) та Лілія Чиж, викладачка Green Country (англійська мова). Історію України та математику вже третій рік поспіль викладатимуть Артур Бабенко та Юрій Захарійченко. 

📎Розклад занять перейти

📎Можна переглянути відеозапис вебінарів перейти

👉iLearn – українська освітня онлайн-платформа, що допомагає випускникам шкіл безплатно підготуватися до вступних випробувань таких, як НМТ (національного мультипредметного тесту) або ЗНО (зовнішнє незалежне оцінювання). На платформі «iLearn» доступні різноманітні матеріали для навчання – відеокурси, тренажери й тести.

👉Для участі у вебінарах, перегляду їх відеозаписів, для користування навчальними матеріалами необхідно зареєструватися на платформі  "iLearn"

Джерело: МОНУ

Немає коментарів:

Дописати коментар