пʼятниця, 10 березня 2023 р.

Викладання української мови в 6 класі НУШ: вебінар

Видавництво "Навчальна книга - Богдан" запрошує учителів української мови та літератури, які викладатимуть у 6 класах НУШ  на вебінар на тему "Українська мова в 6 класі. Підходи до вивчення теорії".

Спікери: 

🔹Онатій Анастасія, кандидат філологічних наук, доцент кафедри української мови Національного університету "Києво-Могилянська академія", учителька НВК "Новопечерська школа"). 

🔹Ткачук Тарас, кандидат філологічних наук, доцент кафедри філології і гуманітарних наук КВНЗ "Вінницька академія безперервної освіти", автор робочих зошитів з української мови.

"Ще один вебінар про підходи, які допомагають спростити вивчення теорії (зокрема, ідеться про морфологію за програмою 6-го класу). Наповнення програм у школі ще досі не спрощене, на жаль. Тому маємо шукати хоча б шляхи полегшення для дітлахів, щоб відміни, групи, -а /-у, кличний відмінок, відмінювання числівник тощо хоча б не травмували. Будемо говорити про мнемотехніки, авторські підказки, кольорові акценти" - зазначає Анастасія Онатій.

📅Дата проведення  - 12.03.2023.

⏰Початок о 15 год (тривалість 60 хвилин).

👆Покликання на приєднання до онлайн-зустрічі стане доступним одразу після заповнення форми.

📌Реєстрація перейти

👆Усі учасники вебінару отримають сертифікати на дві години. 

P.S. 08 березня 2023 р. Анастасія Онатій і Тарас Ткачук провели чудовий вебінар  на тему "Українська мова в 6 класі. Оновлення контекстів". Мова йшла про тематичне оновлення матеріалів для вивчення мови, про те, як вибір матеріалів допомагає втілювати компетентнісний підхід у навчанні. Рекомендую переглянути 👇








Немає коментарів:

Дописати коментар