понеділок, 24 квітня 2023 р.

Професійний розвиток педагога: вебінар про візуалізацію навчального матеріалу на уроках літератури

Журнал "Зарубіжна література в школах України" запрошує педагогів-словесників узяти участь у вебінарі на тему "Візуалізація на уроках літератури: ресурси та покрокові інструкції створення коміксів, FB-сторінок, лепбуків", який проведе Наталія Немировська, вчитель української мови та літератури СЗШ І-ІІІ ст. №4 м. Гайсина Вінницької обл. 

Кожен його учасник зможе ознайомитись з інноваційними підходами до викладання літератури, з вебсервісами classtools, Linoit, Canva, writecomics, StoryboardThat, Venngage для створення якісного інтерактивного контенту, обговорити найкращі практики з колегами та познайомитись з новими технологіями.

👉Зміст вебінару:
1. Візуалізація навчального контенту - вирішення цілого ряду педагогічних завдань
2. Головне – підкріплювати уяву діями:
FB-сторінки літературних героїв - простір творчості для учнів: як створити? навіщо? з якою метою? за допомогою яких ресурсів?
створення та використання коміксів на уроках літератури: від теорії до практики
☑ фрейми, лепбуки, логотипи - історія героїв та їх авторів в асоціаціях.

📅 Дата проведення: 29 квітня 2023. 

⌚ Початок о 16:00

📌 Реєстрація  перейти

👉Тривалість навчання: 4 академічні години / 0,13 кредиту ЄКТС. Усі учасники отримають сертифікат, який відповідає усім сучасним вимогам, затверджену програму вебінару. 

📢Увага! Всі учасники, які не зможуть бути присутніми онлайн, отримають запис вебінару, сертифікат та всі матеріали з виступу ведучої.

Джерело: facebook сторінка журналу

Немає коментарів:

Дописати коментар