четвер, 19 жовтня 2023 р.

МОН України підготувала лист "Про запуск курсів з цифрової педагогіки" № 1/16131-23 від 18 жовтня 2023 року, яким анонсує навчання за програмою "Цифровий учитель", розроблену UNESCO разом з EdEra. Мета курсу - розвиток цифрової компетентності педагогів для оптимізації навчального процесу в дистанційному та змішаному форматах.  

👉До навчання запрошуються усі освітяни, які хочуть покращити свої знання з цифрової педагогіки, незалежно від рівня, галузі чи досвіду.

💰Навчання безоплатне.

👉Учителі матимуть унікальну нагоду співпрацювати з колегами через професійну спільноту в Facebook. До її складу входитимуть 12 підгруп, у яких тренери-фасилітатори та психологи забезпечуватимуть взаємодопомогу та співпрацю для всіх освітян НУШ. Це допоможе поліпшити навички викладання, а також дозволить розробити засоби та методи навчання як в онлайн-, так і в офлайн-класах.

👉Під час заняття буде розглянуто теорію щодо цифрової педагогіки, обговорено, як впроваджувати нові методики у цифровому освітньому середовищі. Після навчання педагоги зрозуміють розуміння, як дібрати ефективні цифрові інструменти для заняття, залежно від освітніх цілей; як оцінювати та контролювати опанування учнями цифрових засобів і безпечної навігації в інтернеті; як створити безпечне середовище для навчання учнів із використанням засобів цифрової педагогіки.

👉 Курс складається із вступу та 7-ми модулів:
Навігація цифровим простором.
Цифрова педагогіка.
☑ Універсальний дизайн навчання в освітньому процесі.
☑ Оцінювання в цифровому світі.
☑ Цифрова комунікація та взаємодія в освітньому процесі.
☑ Управління класом у цифровій педагогіці.
☑ Соціально-емоційне навчання.

👉 За результатами навчання учителі отримають сертифікат підвищення кваліфікації на 30 год - 1 кредит ЄКТС.

📌Реєстрація перейти

👉 Курс розроблений ЮНЕСКО у співпраці із студією онлайн-освіти EdEra та Інститутом освіти для миру та сталого розвитку ім. Махатми Ганді ЮНЕСКО (MGIEP) за підтримки гранту Google.org та Міністерства освіти і науки України.

📌Детальна інформація про курс перейти 

Джерело:  МОНУ

Немає коментарів:

Дописати коментар