пʼятниця, 10 листопада 2023 р.

ІV Відкритий марафон з української мови

Державна наукова установа "Інститут модернізації змісту освіти" за сприяння Асоціації інноваційної та цифрової освіти та компанії "UBOS.tech" анонсує проведення IV Відкритого марафону з української мови.

👉 Мета проведення Марафону - розвиток в учнівської і студентської молоді стійкої мотивації й свідомого прагнення до вивчення української мови.

👉Учасники цього інтелектуального змагання - учні 3–11 класів закладів загальної середньої освіти, учні закладів професійної (професійно-технічної) освіти, студенти закладів фахової передвищої та вищої освіти.

👉Участь у Марафоні є добровільною та безоплатною.

👉 Марафон проводиться з 01 по 24 грудня 2023 року в чотири етапи у форматі комп’ютерного тестування з вибором однієї правильної відповіді.

👉Графік проведення етапів Марафону:

I етап – з 14 год 01 грудня до 20 год 03 грудня. Тематика завдань: Культура слова. Лексикологія, фразеологія;

II етап – з 14 год 08 грудня до 20 год 10 грудня. Тематика завдань: Граматика. Синтаксис. Морфологія. Словотворення;

III етап – з 14 год 15 грудня до 20 год 17 грудня. Тематика завдань: Правопис. Орфографія.  Пунктуація. Фонетика. Орфоепія;

IV етап – з 14 год 22 грудня до 20 год 24 грудня. Тема: Робота з текстом.

👉Реєстрація  на Марафон буде відкрита до 24 грудня 2023 року перейти

УВАГА!!! Приєднатися до Марафону можна протягом усього періоду проведення змагання. Однак, завдання етапів Марафону, які вже завершені відповідно до графіка, не будуть доступні для виконання.

👉 Правила проведення ІV Відкритого марафону з української мови перейти

Джерело: ІМЗО

Немає коментарів:

Дописати коментар