понеділок, 15 січня 2024 р.

Готуємося до роботи в 7 класі НУШ!

Інститут педагогіки НАПН України разом із видавництвом "Грамота" запрошують учителів-словесників на безкоштовні ліцензовані курси підвищення кваліфікації  "Методика навчання української мови, української літератури та інтегрованого курсу літератур (української та зарубіжної) у 7 класі закладів загальної середньої освіти Нової української школи"

📅Термін проведення:  23 січня -16 лютого 2024 року

⏰ Обсяг програми – 30 годин (1 кредит ЄКТС)

💻 Форма навчання – онлайн.

👉Слухачі курсів отримають сертифікат із зазначеною кількістю годин (кредитів ЄКТС) (наказ Міністерства освіти і науки України від 21.11.2019 р. №986-л).

👉 Під час курсів будуть розглянуті актуальні проблеми навчання української мови, української літератури та інтегрованого курсу літератур (української та зарубіжної) у реаліях Нової української школи.

👉Під час навчання можна поглибити знання з таких питань про компетентнісний, ціннісний потенціал української мови та літератури, інтегрованого курсу літератур (української та зарубіжної) як шкільних предметів; традиційні та інноваційні методи і прийоми реалізації особистісно орієнтованого, компетентнісного, діяльнісного та інтегрованого підходів у процесі навчання предметів мовно-літературної галузі.

👉Тематика курсів орієнтована на розгляд таких питань:

📝Концептуальні засади навчання української мови в 7 класі (23.01.2024, спікерка – Ніна Голуб)

📝Навчання української літератури в 7 класі: концептуальні засади та ціннісний потенціал (24.01.2024, спікерки – Таміла Яценко, Наталія Немировська, Ірина Ковалінська).

📝Формування предметної та ключових компетентностей учнів у процесі навчання української літератури в 7 класі (31.01. 2024, спікерки – Наталія Немировська, Ірина Ковалінська).

📝Інтеграція в системі шкільної літературної освіти: програмове та навчально-методичне забезпечення інтегрованого курсу літератур для 7 класу (02.02.2024, спікерка – Ірина Тригуб).

📝Реалізація особистісно орієнтованого, компетентнісного, діяльнісного підходів на уроках української мови (05.02. 24, спікерка –Олена Горошкіна)

📝Реалізація діяльнісного підходу на уроках української літератури в 7 класі (07.02.2024, спікерки – Наталія Немировська, Ірина Ковалінська)

📝Компетентнісний потенціал інтегрованого курсу літератур (української та зарубіжної) у 7 класі (09.02.2024, спікерка – Ірина Тригуб)

📝Методи і прийоми компетентнісного навчання української мови в 7 класі (12.02. 2024, спікерка – Надія Герасімчук)

📝 Реалізація діяльнісного підходу на уроках інтегрованого курсу літератур (української та зарубіжної) у 7 класі (16.02. 2024, спікерка – Надія Герасімчук)

📌Реєстрація перейти 

📢 Нагадування про кожен курс підвищення кваліфікації  буде опубліковане на Facebook сторінці видавництва "Грамота" https://www.facebook.com/gramota.kiev 

📢 Покликання на курси підвищення кваліфікації  буде опубліковано також на Facebook сторінці видавництва «Грамота» https://www.facebook.com/gramota.kiev 

📢УВАГА! На сторінці видавництва «Грамота» буде опубліковано запис кожної зустрічі.

Джерело: Інститут педагогіки НАПН України Facebook

Немає коментарів:

Дописати коментар