неділю, 13 грудня 2020 р.

ВСЕУКРАЇНСЬКА ШКОЛА ОНЛАЙН СТАРТУВАЛА!


ПРИЄМНА НОВИНА! 11 грудня 2020 року Міністерство освіти і науки спільно з Українським інститутом розвитку освіти та Міністерством цифрової трансформації України запустили платформу «Всеукраїнська школа онлайн   - E-SCHOOL.net.ua». Її  мета -  забезпечення рівного доступу до якісної шкільної освіти учнів 5-11 класів  під час  впровадження дистанційного та змішаного навчання.  На сайті МОНУ зазначено, що Всеукраїнська школа онлайн – E-SCHOOL.net.ua – це сучасний онлайн-ресурс  з матеріалами, що пройшли експертизу та відповідають державним освітнім стандартам. Він забезпечує учнів відеопоясненнями, конспектом, тестами та можливістю відстежувати свій навчальний прогрес.  Для вчителів підготовлено  методичні  рекомендації  та приклади застосування сучасних освітніх технологій. У перспективі – «створення «Кабінету вчителя», де він зможе відслідковувати  прогрес своїх учнів і модифікувати курси спеціально для них або навіть створювати власні», розробка  мобільних застосунків для зручнішого й доступнішого  онлайн-навчання школярів. 

Як зареєструватися і навчатися на платформі ВШО? Дивимося! 


Як використати платформу ВШО для організації дистанційного та змішаного навчання? Відеоінструкція

Я ЗАРЕЄСТРУВАЛАСЯ. Вибрала курс (тобто клас), предмет. 

Натискаю "Розпочати курс" - і маю можливість ознайомитися з такими документами:
  • з інструкцією, як користуватися платформою; 
  • з програмою курсу (переліком навчальних тем, уроків  з української мови (5-11 класи) та літератури (9-11 класи), зарубіжної літератури (9-11 класи);
  • із завданнями та системою оцінювання;
  • із прогресом моєї успішності за курс навчання.
До кожної теми курсу - до уроку - є навчальне відео, конспект уроку, який потрібно  завантажити й завдання для самоконтролю. 


Офіційний сайт Всеукраїнської школи онлайн дивитися


ВИСНОВОК: за допомогою навчання на платформі «Всеукраїнська школа онлайн   - E-SCHOOL.net.ua»  дитина отримає базовий рівень знань.  


Зареєструватися можна тут






Немає коментарів:

Дописати коментар