середу, 13 січня 2021 р.

ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ФЕСТИВАЛЬ-КОНКУРС «ЗМАГАЙМОСЬ ЗА НОВЕ ЖИТТЯ!»

Щороку з ініціативи громадської організації «Культурно-просвітницьке Товариство «Джерело», Центру  сучасного мистецтва «Steinbarg Gallery & Cafe», Міжнародного благодійного фонду «Здоров’я майбутнього» та родини Бурбак за сприяння й підтримки Федерації професійних спілок України, Профспілок працівників освіти і науки України, Полтавської торгово-промислової палати, Полтавської обласної державної адміністрації, Полтавської міської ради, Щербанівської об’єднаної територіальної громади, ПРАТ «Гравітон», Чернівецького національного університету ім. Юрія Федьковича проводиться Всеукраїнський (Всекримський) фестиваль-конкурс учнівської та студентської творчості імені Марії Фішер-Слиж «Змагаймось за нове життя!», присвячений Лесі Українці.

Це безкоштовний конкурс, який проводиться в чотирьох вікових категоріях за різними номінаціями:

  • учні 1-4 класів (номінації «Декламація», «Малюнок»);
  • учні 5-7 класів (номінації «Декламація», «Малюнок»);
  • учні 8-9 класів (номінації «Аудіовізуальний твір», «Вокал», «Декламація», «Інсценізація», «Малюнок», «Твір»);
  • учні 10-11 класів і студентська молодь (номінації «Аудіовізуальний твір», «Вокал», «Декламація», «Інсценізація», «Малюнок», «Науково-пошукова робота», «Твір»). 

До участі в ньому запрошуються учні 1-11 класів закладів загальної середньої та професійної освіти, діти з особливими освітніми потребами, студенти закладів фахової перед вищої та вищої освіти, а також автори теле- і радіопередач для молоді. 

Відповідно до Положення Фестивалю-конкурсу заявки приймаються з 25 січня до 25 лютого 2021 року перейти 

Учасникам номінацій «декламація», «інсценізація», «вокал», «аудіовізуальний твір» необхідно приєднатися до групи «Конкурс «Змагаймося за нове життя 2021» в соціальній мережі Facebook і розмістити там свою конкурсну роботу.

Умови проведення, вимоги до конкурсних робіт, нагородження переможців – це та багато іншої інформації можна знайти в Положенні про фестиваль-конкурс перейти

Немає коментарів:

Дописати коментар