суботу, 27 березня 2021 р.

ПІДГОТОВКА ДО ЗОВНІШНЬОГО НЕЗАЛЕЖНОГО ОЦІНЮВАННЯ УЧНІВ: ДИСТАНЦІЙНИЙ ФОРМАТ НАВЧАННЯ


Підготовка до зовнішнього незалежного оцінювання. Здавалося б, уже все знаємо. Але актуальність цього питання не зникає. Здавалося б, маємо багато досвіду. Та ні, досвіду багато не буває. І саме зараз, коли до цього випробування для випускників залишилося не так багато часу, ця проблема турбує кожного педагога, його учнів все більше й більше.  Тому онлайн-консультації на тему "Підготовка учнів до ЗНО в умовах організації освітнього процесу з використанням технологій дистанційного навчання", проведені протягом 23-25 березня 2021 для вчителів української мови та літератури, іноземних мов закладів загальної середньої освіти міста, підготовлені добірки інтернет-ресурсів для підготовки учнів до ЗНО були необхідними. Зараз для випускника важливо, як кажуть у народі, "набити руку" в проходженні тесту, виявити прогалини у своїх знаннях та намагатися їх позбутися.  На мою думку, за допомогою презентованих добірок інтернет-ресурсів випускники можуть повторювати (при потребі - опанувати) теоретичний мовний та літературний матеріал з предметів мовно-літературної галузі за програмами ЗНО,  відпрацьовувати практичні навички його засвоєння, проходячи тренувальні онлайн-тести ЗНО минулих років, збагачувати свій словниковий запас, готуватися до написання власних висловлень.  

Щира подяка Людмилі Краміній, учительці німецької мови Чернівецького ліцею №4, Анжелікі Дзюбко, заступнику директора, учительці англійської мови Чернівецької гімназії №4, які презентували учасникам онлайн-консультацій родзинки власного досвіду щодо підготовки учнів до ЗНО.


Сподіваюся, що підготовлений матеріал є корисним і для учня, і для вчителя.  

Ознайомитися з добірками інтернет-ресурсів щодо підготовки випускників до зовнішнього незалежного оцінювання перейти АБО перейти


Немає коментарів:

Дописати коментар