субота, 18 вересня 2021 р.

"МИР - МОВА ЩАСТЯ". КОНКУРС ДЛЯ УЧНІВ 1-11-Х КЛАСІВ

З нагоди відзначення Міжнародного дня миру освітній проєкт "На урок" проводить новий інтернет-конкурс для учнів 1-11 класів.
На учасників чекають інтерактивні завдання, доповнені повчальними відеоматеріалами, історіями з життя відомих історичних постатей, кінозірок та музикантів, а також знайомих кожному персонажів фільмів та книжок. Виконуючи завдання, учні дізнаються, які норми та правила допоможуть нам побудувати безпечний і справедливий світ, навчитися жити у злагоді один з одним.

Реєстрація на участь у конкурсі розпочалася 14 вересня і триватиме до 13 жовтня 2021 року перейти

Доступ до завдань - одразу ж після реєстрації.

Результати та нагороди -  після виконання завдань. Переможці будуть нагороджені дипломами І, ІІ та ІІІ ступенів, а решта отримає іменні сертифікати. Кожен учитель, чиї учні візьмуть участь у конкурсі, отримає подяку, яка стане підтвердженням його професійної активності та доповнить учительське портфоліо.

‼! Участь у конкурсі безкоштовна.

ОСОБЛИВОСТІ ФОРМАТУ ІНТЕРНЕТ-КОНКУРСУ

✍️Конкурс проходить у зручному онлайн-форматі. Завдання потрібно розв'язувати прямо на сайті, куди можна потрапити з комп'ютера або планшета, під'єднаного до інтернет-мережі.

✍️Учень сам обирає час для участі в конкурсі (в проміжку, зазначеному організаторами), проте всі завдання потрібно розв'язати за один раз, вклавшись у 60 хвилин.

✍️ Після завершення роботи на завданнями учень побачить свій результат та зможе отримати свою нагороду.

Детальна інформація на офіційному сайті "На урок" перейти

Джерело: сайт "На урок"


Немає коментарів:

Дописати коментар