неділя, 12 вересня 2021 р.

ВСЕУКРАЇНСЬКА ШКОЛА МАЙСТЕРНОСТІ "ПЕДАГОГІЧНИЙ СТАРТАП"

 


14, 16, 21 та 23 вересня 2021 року Всеукраїнська школа майстерності "Педагогічний стартап", проведення якої в онлайн-режимі організували  Інститут модернізації змісту освіти в партнерстві з видавництвом «Ранок»,  продовжить свою роботу. Її мета -  привернення уваги громадськості до освітньої галузі, активної популяризації досвіду кращих вчителів України, розповсюдження педагогічних практик керівників закладів загальної середньої освіти, учителів математики, трудового навчання, української мови та літератури, підвищення рівня професійної компетентності педагогічних працівників закладів загальної середньої освіти. Початок о 15 год.  

Спікери заходу - переможці, лауреати та фіналісти всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2021». Це професіонали високого класу, які впроваджують власні педагогічні ідеї,  успішно реалізують сучасні освітні практики й готові готові ділитися своїми напрацюваннями.

09 вересня 2021 року для учителів української мови та літератури відбулася перша зустріч. Відповідно до програми заходу  учасники школи зустрілися з Котусенко Оленою Юріївною, головною спеціалісткою відділу змісту освіти, мовної політики та освіти національних меншин головного управління загальної середньої та дошкільної освіти директорату дошкільної та шкільної освіти Міністерства освіти і науки України; Молодик Катериною Юріївною, вчителькою української мови та літератури Черкаського гуманітарно-правового ліцею Черкаської міської ради Черкаської області, переможницею всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2021» у номінації «Українська мова та література», заслуженим учителем України, спеціалістом вищої категорії, «старший учитель», яка розкрила ідеї втілення медіаосвіти в позакласній діяльності; Барановою Лілією Михайлівною, учителькою української мови та літератури ліцею № 2 м. Житомира, лауреаткою всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2021» у номінації «Українська мова та література», спеціалістом вищої категорії, яка розповіла про скетчноутинг як ефективний метод візуалізації ідей на уроках словесності.

Для вчителів української мови та літератури попереду ще 2 зустрічі: 16 та 23 вересня 2021 року. Початок о 15 год. Це зустрічі з цікавими особистостями та отримання нових знань від почутих виступів. Їх тематика зазначена в Програмі Школи.

Нагадую, що педагогічні працівники, які зареєструвалися або зареєструються для участі в школі, отримають відповідний сертифікат. Реєстрація перейти

Детальна інформація  на сайті ІМЗО або за покликанням офіційній сторінці фейсбука 

Джерело: сайт ІМЗО

Немає коментарів:

Дописати коментар