пʼятниця, 28 січня 2022 р.

"ЧИ ЗНАЄМО МИ ШЕВЧЕНКА?": ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ КВЕСТ-МАРАФОН

З метою залучення українців до поглибленого ознайомлення з  життям та творчістю Тараса Шевченка, з нагоди дня його народження Всеукраїнський благодійний культурно-науковий фонд Т.Г.Шевченка спільно з Інститутом літератури імені Т.Г. Шевченка НАН України  з 2017 року організовують щорічне проведення квест-марафону за темою «Чи знаємо ми Тараса Шевченка?» (творчість, життя, світова шевченкіана).

У 2022 році загальноукраїнський квест-марафон розпочнеться 9 березня, у день народження Великого Пророка.

Термін проведення - березень - травень. 

👆Учасники квест-марафону - шанувальники великого поета, мислителя, національного Пророка без будь-яких вікових та географічних обмежень.   

👆Квест-марафон відбуватиметься в три тури:
І-й - дистанційний, заявочний; 
 ІІ-й - дистанційний, відбірковий;
 ІІІ-й - фінальний.

👆У ІІ турі беруть участь переможці І, у ІІІ - переможці ІІ. 

👆Оголошення завдань І туру та терміни подання відповідей перейти  

👆Учасники ІІ туру - переможці І.  Їхні прізвища, правильні відповіді до завдань І туру, завдання для учасників ІІ туру, терміни та адресу подання відповідей можна знайти на офіційному сайті у вкладці "Другий тур"  перейти 

👆 ІІІ тур - фінальний - проводиться на майданчику одного з музеїв Тараса Шевченка. Місце проведення та дата повідомляється переможцям ІІ туру, які стають учасниками ІІІ, індивідуально. Крім  цього, список учасників ІІІ туру, завдання та відповіді ІІ туру квест-марафону будуть розміщені  на вебсторіці квесту в рубриці "Третій тур" перейти

👆Переможців ІІІ-го туру квесту (перше, друге та третє місця) буде нагороджено дипломами, грошовою премією, книжками з автографом кровних родичів Т.Шевченка. У музеї будуть розміщені їх фото. 

👆Всі учасники ІІІ-го туру отримають дипломи учасників заключного туру квесту.

Відповідальна особа - Красицька Людмила Олександрівна.
Контактний номер тел. 068   631 9401, 050 387 0126

Джерело:  вебсторінка фонду

Немає коментарів:

Дописати коментар