пʼятниця, 28 січня 2022 р.

«КРУТЕЗНО: ЗНО У ТВОЄМУ ПЛЕЄРІ»: ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ КОНКУРС ЛІТКАСТІВ

З метою популяризації читання та створення платформи якісних навчальних матеріалів для підготовки до зовнішнього незалежного оцінювання, впровадження та просування нових форматів у навчальний процес, підтримки та стимулювання творчо обдарованої учнівської молоді, освітян та експертного середовища творча агенція «Баляндраси» спільно з Комунальним позашкільним навчальним закладом «Київська Мала академія наук учнівської молоді» започаткували проведення творчого конкурсу «КрутеЗНО: ЗНО у твоєму плеєрі».

👉До участі в Конкурсі запрошуються учні 8-11 класів (віком від 14 до 18 років),  учні й студенти закладів професійної (професійно-технічної) та вищої освіти з усіх областей України й за кордону, освітяни (вчителі, викладачі вищої школи) й усі зацікавлені особи з України та за кордону віком від 18 років.

👉Умови: учасники Конкурсу повинні надіслати власну (авторську) творчу роботу – літературні подкасти. (Літкаст, відповідно до Умов конкурсу, – це короткий переказ, огляд Літературного твору, у якому автор-літкастер може акцентувати увагу на історії написання, сюжетних лініях, описах героїв, конфліктах або/та критиці твору).

👉Формат Літкасту – аудіо (звуковий) файл mp3 тривалістю від 3 до 25 хвилин.

👉Номінації та перелік творів, на які може бути записано Літкаст, визначено відповідно до переліку обов’язкових до прочитання творів з програми ЗНО 2022, а також знакових творів української Літератури.

👉Перелік номінацій:
«Фольклор і Давня українська Література»;
«Нова українська Література»;
«Новітня українська Література»;
«СучукрЛіт»;
«Мала поетична форма».

👉Перелік творів (всього їх 85) кожної номінації подано в Положенні про Конкурс перейти

👉Обмежень участі в номінаціях, у кількості робіт немає.

👉Роботи приймаються до  15 березня 2022 року.

👉Переможці визначатимуться у кожній із п’яти номінацій за однією із двох категорій (залежно від віку станом на 17 січня 2022 року) детальніше

👉Призовий фонд 100 000 грн. Кожен переможець номінації  у кожній із двох категорій відзначається дипломом та грошовим призом 10 000 грн.

👉Форма для реєстрації (кнопка "Взяти участь") перейти

👉Положення про конкурс  перейти

👉Детальна інформація про Конкурс перейти

Джерело: вебсторінка Конкурсу

Немає коментарів:

Дописати коментар