середа, 14 вересня 2022 р.

ПРОЄКТ "РЕАЛЬНЕ НАВЧАННЯ" ВІД ОСВІТОРІЇ

У межах проєкту «Реальне навчання» «Освіторія» шукає експертів для розробки методичних рекомендацій для вчителів у текстовому та відеоформаті.

👆Нині понад 400 000 українських педагогів працюють у новій реальності — навчають дітей в умовах війни. Їм бракує відповідних матеріалів про викладання під час військових дій. З метою допомоги запускається проєкт «Реальне навчання». У рамках проєкту експерти будуть створювати та поширювати методики й інструменти серед шкільних навчальних закладів. Ці методичні рекомендації полегшать процес адаптації учнів та вчителів до нових реалій навчання та викладання.

👉Упродовж проєкту команда відібраних експертів розробить два формати матеріалів: конструктори уроків та короткі відеопояснення, які будуть розміщені на навчальній онлайн-платформі О.університет.

👉 Проєкт втілює громадська спілка «Освіторія» у співпраці з Програмою сприяння громадській активності «Долучайся!», що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та здійснюється Pact в Україні.

👉Експертами для розробки методичних матеріалів можуть стати вчителі, методисти, наукові працівники, психологи.

👉Експертна група налічуватиме 15 фахівців, які будуть відібрані на конкурсній основі.

👉Щоб долучитися до команди експертів,  до 1 жовтня 2022 року необдхідно заповнити  Google-форму перейти

Джерело: «Освіторія»

Немає коментарів:

Дописати коментар