понеділок, 5 грудня 2022 р.

Інформаційний ресурс «Цифрові сервіси для освіти України»

Міністерство освіти і науки України спільно з ДНУ "Інститут освітньої аналітики" у співпраці з компанією SoftServe, за підтримки проєкту «Tech To The Rescue» та краудсорсингової ініціативи OPEN/TECH створили для закладів освіти України всіх рівнів інформаційний ресурс «Цифрові сервіси для освіти України».

👉На кого орієнтований? На здобувачів освіти, педагогічних, науково-педагогічних, наукових та адміністративних працівників закладів освіти, на усіх, хто готовий сприяти розвитку цифрової освіти, доступу до якісних навчальних матеріалів, інформаційних сервісів.

👉Мета ресурсу – забезпечити оперативне інформування закладів освіти України про всі наявні для них можливості безкоштовного доступу до навчальних платформ та сервісів, умови приєднання до програм від партнерів. 

👉Ресурс вже містить актуальну інформацію про такі сервіси, як Coursera, Udemy, edX, Labster, Zoom, Google Workspace, а інформація постійно оновлюється.

👉 Запланований контент інформаційного ресурсу: приклади використання відкритих онлайн-курсів та цифрових сервісів у навчальному процесі; створення інструментарію для збору й узагальнення інформації від викладачів щодо відповідності різних онлайн-курсів навчальним дисциплінам та особливостям їхнього застосування; доступна форма пошуку відповідних онлайн-курсів для викладачів, що починають знайомство з відкритими ресурсами.

👉Вебінар-презентація ресурсу «Цифрові сервіси для освіти України»:
📅дата  проведення - 07 грудня 2022 року; 
⏰початок о 12:30; 
💻приєднання до вебінару можна тут  АБО на фейсбук-сторінці МОН

📣На вебінар запрошуються технічні адміністратори закладів освіти, викладачі, учні та студенти.

Джерело: сайт МОНУ

Немає коментарів:

Дописати коментар