понеділок, 5 грудня 2022 р.

«Навички для успішного життя». Запропонуйте своїм учням

Міністерство освіти і науки України, Інститут модернізації змісту освіти, Асоціація інноваційної та цифрової освіти спільно з Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ) та провідними українськими дистанційними школами запустили нову освітню ініціативу "Навички для успішного життя".

📌За словами Міністра освіти і науки України Сергія Шкарлета, "це системне навчання для українських учнів 6-11 класів навичок, які необхідні будь-якій людині для того, щоб стати успішною у сучасному світі. Це — фінансова та цифрова грамотність, емоційний інтелект, ефективна комунікація, креативне мислення, лідерство, стресостійкість, гнучкість у прийнятті рішень, а також вміння визначити професію своєї мрії та будувати власну траєкторію подальшого навчання та кар’єри".

📌Це дистанційне навчання,  яке буде проведено протягом 8-ми місяців — до липня 2023 року — для українських учнів, які знаходяться як в Україні, так через війну за її межами. Наразі запускаються 4 потоки навчання тривалістю 2 місяці кожний. Щодня з понеділка по суботу, окрім середи, будуть проводитися по 4 уроки.

📌Координація навчання буде здійснюватися через мережу українських освітніх хабів.

📌Учителі освітньої ініціативи - це досвідчені фахівці двох провідних дистанційних шкіл України — "Optima School" та "Атмосферна школа". Учителі кожної школи будуть викладати по два предмети.

📌Реєстрація на уроки "Навички для успішного життя" перейти

Джерело: сайт МОНУ

Немає коментарів:

Дописати коментар