вівторок, 31 січня 2023 р.

Традиційні січневі зустрічі педагогічних спільнот учителів-словесників

Традиційно січень щороку збирає аудиторії педагогічних спільнот, даючи можливість підвести підсумки роботи упродовж попереднього семестру та окреслити основні вектори на наступний. Сьогорічні січневі зустрічі особливі, оскільки вдалося окремі з них провести в очному форматі.

👉24 січня 2023 року відбулися засідання міських педагогічних спільнот – методичних об’єднань учителів української мови та літератури, зарубіжної літератури та мов корінних народів закладів загальної середньої освіти Чернівецької міської територіальної громади в очному форматі на базі Чернівецького ліцею №19 ім.О.Кобилянської, 30 січня 2023 року – міського методичного об’єднання учителів румунської мови та літератури в онлайн-режимі.

👉Під час засідань керівники зазначених міських методичних об’єднань Ірина Чифурко, учителька української мови та літератури Чернівецької ЗОШ №4, Тетяна Мазур,  учителька зарубіжної літератури Чернівецької гімназії №7, Анкуца Бику, учителька румунської мови та літератури Чернівецького ліцею №6 ім. О.Доброго,  проаналізували роботу педагогів-словесників закладів  загальної середньої освіти Чернівецької міської територіальної громади в І семестрі 2022/2023 навчального року, звернувши особливу увагу на участь педагогів у різних заходах для підвищення своєї професійної діяльності та на результативність роботи з обдарованими учнями.

👉Як координатор міських педагогічних спільнот учителів-словесників, розкрила роль Центру в підвищенні фахової майстерності вчителів та ознайомила із запланованими заходами неформальної освіти на ІІ семестр 2022/203 н.р. Підведені підсумки роботи Центру за 2020-2022 рр є свідченням того, що його працівники на чолі з директором Наталею Герасим мають чим пишатися.

👉Представила присутнім освітню  платформу громадської організації «Український світ», де можна проходити курси підвищення кваліфікації, та прорекламувала онлайн-курс «Професійна діяльність учителя в умовах цифрового освітнього середовища», анонсований Українським інститутом розвитку освіти спільно з Дитячим фондом ООН (UNICEF Ukraine). 

👉На засіданні міського методичного об’єднання учителів української мови та літератури вчителька Чернівецького ліцею №14 Алла Барабаш, претендентка на присвоєння педагогічного звання «учитель-методист» під час атестації-2023, презентувала свій досвід роботи з проблеми "Застосування творчо-розвивальних технологій навчання на уроках української словесності".

Тримаймо освітній фронт РАЗОМ!🔰🔰🔰

Немає коментарів:

Дописати коментар