понеділок, 30 січня 2023 р.

ІІІ відкрита науково-практична онлайн-конференція педагогічних працівників "Освіта. Досвід. Інновації"

КУ «Міський центр професійного розвитку педагогічних працівників» Чернівецької міської ради організовує проведення ІІІ відкритої науково-практичної онлайн-конференції педагогічних працівників «Освіта. Досвід. Інновації». Таке оголошення з’явилося на офіційному сайті Центру

Відповідно до Положення про про проведення відкритої науково-практичної онлайн-конференції "Освіта. Досвід. Інновації", яке затверджено наказом КУ «Міський центр професійного розвитку педагогічних працівників» Чернівецької міської ради №4 від 19.01.2021 р., Конференція має на меті виявити науковий та творчий потенціал  педагогів, стимулювати й підтримувати інноваційну діяльність освітянської спільноти, сприяти підвищенню ефективності професійного розвитку педагогів, організувати обмін досвідом та цікавими думками.

Що важливо знати?

👉Учасником Конференції може стати кожен бажаючий педагогічний працівник закладу освіти.

👉Конференція передбачає роботу 10-ти секцій: «Управління закладом освіти», «Дошкільна освіта», «Початкова освіта», «Мовно-літературна освіта», «Громадянська освіта», «Природничо-математична освіта»,  «Позашкільна освіта», «Психологічна служба»,  «Розвивально-естетична освіта», «Фізична культура та захист України».

👉Матеріали на Конференцію можуть подаватися в одному з 3-х форматів: стаття, презентація, відеоролик. 

👉До 14.02.2023 року учасники повинні розмістити підготовлені матеріали в мережі Інтернет (на сайтах, блогах (власних або закладів освіти), у хмарних сховищах, у соцмережах тощо) і надіслати покликання на них відповідальному за роботу певної секції Конференції.

👉Матеріали, які не відповідатимуть вимогам, викладеним у Положенні, підготовлені з порушенням  академічної доброчесності розглядатися не будуть.

👉Матеріали Конференції, підготовлені відповідно вимог Положення, будуть виставлені на сайті ЦПРПП з 24 по 28 лютого 2023 року; з ними зможуть ознайомитися всі бажаючі та визначити кращі роботи за допомогою Інтернет-голосування (окремо у кожній секції).

👉За участь у Конференції освітяни зможуть отримати сертифікат підвищення кваліфікації звичайного зразка - 5 год  або особливого зразка - 7 год (останній отримають ті, чий  матеріал буде визнано кращим за результатами Інтернет-голосування в кожній секції).

Тож запрошуємо всіх, хто прагне до самовизначення, професійного розвитку й самореалізації, хто хоче поділитися інноваційними підходами до організації освітнього процесу, до участі у відкритій науково-практичній онлайн-конференції педагогічних працівників "Освіта. Досвід. Інновації".  


Немає коментарів:

Дописати коментар