четвер, 14 вересня 2023 р.

Проєкт “Наздоженемо: курс про подолання освітніх втрат”

Громадська спілка  "Освіторія" в партнерстві з Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ) і Міністерством освіти і науки України за підтримки Глобального партнерства в галузі освіти (GPE) й Уряду Японії запрошують  педагогів стати тренерами-фасилітаторами проєкту "Наздоженемо: курс про подолання освітніх втрат".

👉Мета проєкту – навчити вчителів вимірювати та долати освітні втрати в учнів у початковій школі – з читання, письма, математики, та у середній школі – з української мови та літератури, математики. 

👉Вимоги до учасників проєкту:
📘 мають педагогічну освіту;
📘 займаються підвищенням кваліфікації вчителів початкових класів, математики, української мови і літератури чи самі є вчителями;
📘 хочуть і мають можливість проводити тренінги для вчителів свого регіону впродовж найближчого року.

☝При відборі майбутніх тренерів організатори будуть враховувати досвід у проведенні тренінгів, мотивацію та цікавість до теми подолання освітніх втрат.

☝Серед експертів проєкту, які навчатимуть педагогів, - заслужені вчителі України, методисти, психологи, а також представники УЦОЯО, МОН та ІП НАПН.

👉Підготовка тренерів з подолання освітніх утрат передбачає:
🔷проходження онлайн-курсу  на платформі О.Університет про вимірювання і подолання освітніх втрат у змішаному форматі; 
🔷3-денне очне навчання в Києві 23-25 жовтня 2023 року (навчання, проживання, харчування безоплатно);
🔷отримання сертифіката з підвищення кваліфікації та можливість поширювати набутий досвід серед 300 вчителів своєї області/регіону (передбачено гонорар за проведення тренінгів): навчити щонайменше 60 вчителів зі своєї області до кінця 2023 року (провести 2 тренінги) та ще 240 вчителів зі своєї області до кінця червня 2024 року (провести 8 тренінгів).

👉Реєстрація -  до 23:59 29 вересня 2023 року перейти

Немає коментарів:

Дописати коментар