четвер, 5 жовтня 2023 р.

Про результати тестування учасників сертифікації-2023

Український центр оцінювання якості освіти оприлюднив загальні результати першого етапу сертифікації  учителів української та математики — незалежне тестування фахових знань і вмінь, яке відбулося 9 вересня 2023 року. Зазначається, що його успішно пройшли 180 учителів математики та 398 учителів української мови і літератури.

👉Тих учасників сертифікації, які за підсумками цього етапу набрали менше ніж 60 % від максимальної кількості тестових балів, уважають такими, що не склали іспиту, відтак їх не допущено до участі в наступному етапі.

👉Інформацію про допущення чи недопущення до участі в наступному етапі сертифікації вже розміщено в кабінетах учасників сертифікації.

👉Від Чернівецької області в тестуванні з української мови та літератури взяли участь 13 педагогів. Допущених до наступного етапу 8 педагогів (61,5% від загальної кількості представників області). З 10-ти учителів математики успішно склали тест 4. Уся статистика по Україні перейти

👉За другий і третій етапи — самооцінювання учасниками власної педагогічної майстерності та вивчення практичного досвіду роботи учасників сертифікації — відповідає Державна служба якості освіти та її територіальні органи. Другий етап сертифікації триватиме  з 6 до 10 жовтня 2023 року.

ПРО ТЕСТУВАННЯ

☝Тестування передбачало оцінювання предметних компетентностей учасників, рівня їхньої обізнаності в питаннях сучасних і традиційних методів і прийомів навчання, організації безпечного й комфортного середовища, планування освітнього процесу тощо.

☝Тести для вчителів містили 90 завдань. На виконання всього тесту було відведено 180 хвилин.

☝ Для успішного проходження незалежного тестування учасники мають набрати не менш ніж 60 % від максимальної кількості тестових балів: 
для вчителя української мови та літератури - максимум 114 (правильно виконані всі завдання тесту), пороговий бал для них становить 69 балів;
для вчителя вчителі математики - максимум 110 балів, пороговий бал - 66 балів.

📌Тестовий зошит для вчителів української мови та літератури ознайомитися та відповіді
📌Пройти тест для вчителів української мови та літератури перейти
📌Розбір завдань 1-39 перейти  40-90 перейти

За матеріалами ОСВІТА.ua та УЦОЯО

Немає коментарів:

Дописати коментар