субота, 28 жовтня 2023 р.

ХIV Міжнародний мовно-літературний конкурс учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка

Відповідно до листа Міністерства і науки України "Про проведення ХIV Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка" від 20.10.2023 №1/16286-23, на виконання Указу Президента України від 30 вересня 2010 року № 928 «Про Міжнародний мовно-літературний конкурс учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка» у 2023/2024 навчальному році відбудеться ХIV Міжнародний мовно-літературний конкурс учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка (далі - Конкурс). 

👉Урочистості з нагоди початку ХIV Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка відбудуться о 09:00 31 жовтня 2023 року в м. Ірпінь Київської області.

👉Приєднатися до урочистостей можна в Zoom за покликанням: https://us05web.zoom.us/j/81376171617?pwd=a1SA1n13Jhn0G4i5buXeLQetWFRwva.1

👉У цей день МОНУ, Інститут післядипломної педагогічної освіти Чернівецької області рекомендують провести в закладах освіти І етап Конкурсу відповідно до чинних нормативно-правових актів.

👉Учасники І етапу Конкурсу - охочі учні 5-11-х класів закладів загальної середньої освіти.

👉Завдання для цього етапу та критерії їх оцінювання для кожної категорії учасників готує заклад освіти. Зміст завдань - творчі роботи, тематика яких  пов’язана з культурою, мораллю, духовними цінностями українського народу, які сприяють об’єднанню нації, формують почуття патріотизму, оптимізму й віри в щасливе майбуття Української держави, про яку мріяв і писав у своїх творах Шевченко. Журі закладу освіти визначає переможців у кожному класі, але не більше 30% від загальної кількості учасників.

👉На участь у ІІ етапі формується команда від закладу освіти, до складу якої входять абсолютні переможці в кожному класі (І рейтингове місце). 

👉Команди для участі в ІІІ етапі формує управління освіти, у ІV - ІППО з числа переможців відповідних етапів.


Немає коментарів:

Дописати коментар