понеділок, 22 лютого 2021 р.

РЕЗУЛЬТАТ НАВЧАННЯ УЧНІВ: СПОСОБИ, ЗАСОБИ, ІНСТРУМЕНТИ ОЦІНЮВАННЯ


Установлення рівня навчальних досягнень учнів в оволодінні змістом предмета відповідно до вимог чинних програм – оцінювання – є обов’язковою складовою освітнього процесу  під час навчання в будь-якому форматі – очному, дистанційному чи змішаному. 
З метою надання практичної допомоги педагогам  в організації оцінювання навчальних досягнень учнів як результат оволодіння змістом предмета, уміннями та навичками 16 та 19 лютого 2021 року для учителів української мови та літератури, зарубіжної літератури, румунської мови та літератури, польської мови та івриту проведено вебінар на тему «Оцінювання навчальних досягнень учнів в умовах дистанційного та змішаного форматів навчання».

Готуючись до вебінару, намагалася підібрати корисну для педагогів інформацію про способи, засоби, інструменти та вебсервери, які є  найефективнішими для здійснення поточного та тематичного контролю результатів навчання школярів в умовах дистанційного та змішаного навчання. Презентувала можливості застосування онлайн-платформ «На урок», «Всеосвіта», «Classtime», цифрових інструментів Google (форма, презентація та документ) для проведення оцінювання навчальних досягнень учнів, для організації взаємодії, спільної та командної роботи учнів.  Практично відпрацювали створення тесту за допомогою Google форми.

До речі, педагоги просять розробити алгоритм оцінювання навчальних досягнень учнів через Google Форму.  Обов'язково виконаю прохання і додам покликання у список рекомендованих джерел!

Список рекомендованих джерел до вебінару перейти  



Немає коментарів:

Дописати коментар