пʼятниця, 25 червня 2021 р.

ЗНО З УКРАЇНСЬКОЇ МОВИ ТА ЛІТЕРАТУРИ, УКРАЇНСЬКОЇ МОВИ: РЕЗУЛЬТАТИ, ПОРОГОВІ БАЛИ "СКЛАВ / НЕ СКЛАВ"


Визначено результати ЗНО-2021 з української мови та літератури, української мови та встановлено порогові бали "склав / не склав".

📌Тест з української мови містив 40 завдань, за правильне виконання яких учасник мав можливість отримати 74 тестових бали;  з української мови і літератури - 67 завдань, правильне виконання яких принесло учаснику 116 тестових балів.

📌Пороговий бал "склав/не склав" тесту ЗНО з української мови - 17 тестових балів, з української мови та літератури - 27.

📌Адаптивний поріг «склав/не склав» для осіб з особливими (мовними) освітніми потребами з української мови - 10 тестових балів, з української мови та літератури - 19.

📌За даними УЦОЯО, від загальної кількості осіб, які брали участь у тестуванні з названих предметів, поріг "склав/не склав" з української мови не подолали 7,45%, з української мови та літератури – 7,96%.

📌Сьогодні абітурієнти отримали результати тестування. Ті, у кого вони дозволяють подолали визначений експертами поріг, зможуть використовувати їх під час вступу до закладів вищої освіти.

📌Серед учасників ЗНО найвищі результати по Україні отримали з української мови та літератури 5 осіб, з української  мови – 28 осіб. Приємно, що в цьому списку випускниця Чернівецького ліцею №1 Головацька Яна (шкільний учитель - Стефанець Н.С.).

За матеріалами мережі Інтернет

Немає коментарів:

Дописати коментар