неділя, 16 січня 2022 р.

ПОПУЛЯРИЗАЦІЯ ВЛАСНОГО ДОСВІДУ: ЦІКАВА ПРОПОЗИЦІЯ ДЛЯ ПЕДАГОГІВ


Інформаційний ресурс Освіта.ua пропонує педагогам опублікувати свої розробки на сайті Урок.ОСВІТА.UA, який створено з метою популяризації найкращого педагогічного та управлінського досвіду й ознайомлення освітян з напрацюваннями їхніх колег. Кожен педагог має можливість безкоштовно розмістити публікації з власними напрацюваннями.

Урок.ОСВІТА.UA. Що можна розмістити на цьому ресурсі?
☑ конспекти уроків і занять;
☑ сценарії позакласних і позашкільних заходів;
☑ розробки проєктів;
☑ різноманітні дидактичні матеріали;
☑ презентації до навчальних занять;
☑ тестові завдання;
☑ статті та інші публікації педагогів.

📌За кожну розміщену розробку автор отримує Сертифікат, який засвідчує, що його матеріал опубліковано на сайті Урок.ОСВІТА.UA та в електронному каталозі «Відкритий урок: розробки, технології, досвід». Такі сертифікати є підтвердженням того, що напрацювання автора представлені на освітянському ресурсі національного рівня.

📌Окрім того, автори, які розмістили на сайті понад 5 матеріалів, мають змогу отримати спеціальний диплом за популяризацію власного досвіду.

📌Педагоги, які розмістили понад 30 розробок, отримають спеціальний диплом за особливий внесок у популяризацію педагогічного досвіду.

📌 Найкращі матеріали отримують відзнаку «Вибір редакції».

📌Освітяни, матеріали яких п'ять разів отримали відзнаку «Вибір редакції», будуть нагороджені почесною відзнакою «Найкращий автор».

📌Опубліковані матеріали, сертифікати та дипломи в підсумку складатимуть електронне портфоліо педагога на сайті Урок.ОСВІТА.UA. Основна мета такого портфоліо – акумулювання та зберігання в презентабельному онлайновому вигляді інформації про творчу і професійну роботу педагогічного працівника та його досягнення. Матеріали портфоліо надалі можна буде використати під час атестації або сертифікації.

🔊На цей момент сайт Урок.ОСВІТА.UA уже містить майже 30 тисяч матеріалів, зручно класифікованих за рівнями й типами закладів освіти, навчальними предметами, віком здобувачів освіти та жанром матеріалу. Саме тому педагоги можуть користуватися цим ресурсом не лише з метою популяризації свого досвіду, а й використання наробок колег у власній освітній діяльності.

Розмістити матеріали перейти

Джерело: сайт ОСВІТА.UA

Немає коментарів:

Дописати коментар