вівторок, 12 квітня 2022 р.

МІЖНАРОДНІ ОСВІТНІ МОЖЛИВОСТІ ПІД ЧАС ВІЙН

У рамках проєкту EDtalkUA – подкасту про освіту від інформаційного ресурсу Освіта.ua. - співзасновники Українського глобального університету в прямому ефірі поспілкуються з науковцями, учнями, студентами, їхніми батьками про можливості продовження навчання в умовах війни.

📅Зустріч відбудеться онлайн 13 квітня о 19:00.

📡Розмова відбудеться у формі зустрічі на платформі Zoom і транслюватиметься на сторінці Освіта.ua у Facebook 

👇Гості прямого ефіру:
Юлія Лемеш, Президентка Ukraine Global Scholars, організації, яка допомагає українським школярам і студентам вступати до шкіл-пансіонів і коледжів. Юлія розповість про можливості для українських школярів;
Олександр Акименко, співзасновник Ukrainian Emerging Leaders Program у Стенфордському університеті при Центрі розвитку демократії та верховенства права. Олександр розповість про можливості для українських студентів і професіоналів;
Тимофій Брік – віце-президент із міжнародних зв'язків Київської школи економіки. Тимофій розповість про можливості для українських викладачів і науковців.

👆Олександр, Тимофій і Юлія є одними із співзасновників Українського глобального університету – мережі освітніх інституцій, що об'єдналися для підтримки українських школярів, студентів, викладачів і науковців.

👍Ведучі прямого ефіру: креативний директор сайту Освіта.ua Андрій Панченков і викладач Центру україністики Кембриджського університету Андрій Смицнюк.

❗❗❗Усі охочі можуть зареєструватися для участі в розмові, щоб поставити свої запитання в режимі реального часу перейти

Джерело: Освіта.ua 

Немає коментарів:

Дописати коментар