середа, 6 квітня 2022 р.

ПІДЛІТКОВИЙ МИТЕЦЬКИЙ ПРОЄКТ "АНТИТВІР"

Міжнародний фестиваль "Книжковий Арсенал" анонсував проведення мистецького проєкту "Антитвір–2022". На  сайті "Книжкового Арсеналу" зазначається, що це підлітковий проєкт для вираження себе через творчі практики (тексти, ілюстрації або у власному жанрі). Він також передбачає серію освітніх онлайн-зустрічей та воркшопів для підтримки (зокрема психологічної) та заради створення спільноти молодих творців і творчинь.

📌Тема творчої роботи - "На порозі".

📌Учасники проєкту - учні  8-11-х класів.

📌Творча робота має містити такі власні міркування:
про вимушене переселення;
про руйнування одних цінностей та побудову нових;
про цінності, які стають явними на межі зіткнення двох світів;
що допомагає і заважає нам перемагати — всередині та зовні;
як це бути підлітком і дорослішати в умовах війни.

📌Більше про тему "Антитвір-2022" перейти

📌Вимоги до творчої роботи: 

незвична форма викладу міркувань, цікавий ракурс. Можна оповідати від імені предмета, присвятити цілий твір моменту руйнування чи процесу побудови цінностей, особистості; писати про існуюче чи вигадане; зробити це у формі роману в смс, графічного роману або написати й водночас проілюструвати власний твір;

текст має бути українською або англійською мовою у форматі PDF (20 тисяч знаків з пробілами) або як зображення у форматі JPEG. Можна надсилати лише текст або лише ілюстрацію, або текст та ілюстрацію разом.

📌Умови участі в проєкті: написати антитвір і прикріпити до Гугл форми перейти

⏰Дедлайн — 1 травня 2022 року.

📌Підведення підсумків: після технічного відбору робіт (перевірка на відповідність мови, обсягів тексту, формату зображення) відбудуться освітні онлайн-зустрічі, а твори будуть опубліковані на сайті "Книжкового Арсеналу"

📌На сайті "Книжкового Арсеналу" можна переглянути проєкти минулих років  перейти

Р.S. Міжнародний фестиваль "Книжковий Арсенал" — щорічний проєкт Мистецького арсеналу, заснований 2011 року. Це інтелектуальна подія України, де розвиваються і взаємодіють книжкова, літературна, візуальна, музична та театральна сцени, порушуються і осмислюються вагомі питання буття людини, а також суспільства і культури, спонукаючи до проактивної позиції учасників і відвідувачів.

Джерело: сайт "Книжкового Арсеналу"

Немає коментарів:

Дописати коментар